Solo-selvstændig på barselscafe

Arbejder du som solo-selvstændig og er du vant til at sidde rundt omkring på byens cafeer og arbejde fra din computer? Så vil du måske ikke opgive den gode kop kaffe og samværet med andre

Arbejder du som solo-selvstændig og er du vant til at sidde rundt omkring på byens cafeer og arbejde fra din computer? Så vil du måske ikke opgive den gode kop kaffe og samværet med andre cafegæster i den periode, hvor du er på barsel.

Tag den lille med

I mange tilfælde kan du tage dit barn med på cafe, og her kan du stadig nyde cafelivet, imens den lille sover i barnevognen. Du kan også tage den lille på armen og tage nogle gode billeder af jer to sammen, som du kan hænge op på væggen derhjemme. Du finder mange flotte rammer hos https://dearsam.dk/, som du kan indramme dine fotos i.

Kom ud iblandt andre

Livet som solo-selvstændig kan nogle gange blive lidt ensomt, hvis man kun sidder hjemme bag de fire vægge, og derfor foretrækker nogle at sidde på en cafe i stedet for. Det samme kan ske, når man er på barsel, at man sidder for meget derhjemme, og har brug for at komme ud at møde andre mennesker.

Spis frokost på din arbejdscafe

Du kan spise fx spise en frokost på din arbejdscafe og tage barnet med. Cafepersonalet vil sikkert synes, at det er hyggeligt, at du lægger vejen forbi, også når du er på barsel. Selvom enkelte cafeer i tidens løb har forbudt besøg af ammende kvinder, så er det heldigvis fåtallet. Spørg eventuelt din arbejdscafe, om det er ok, at du sidder og ammer.

Tag på cafe med mødregruppen

Nogle mødregrupper tager på cafe sammen som en del af samværet. I stedet for at mødes på skift hos hinanden kan I tage på cafe, og hvis vejret er godt, kan I tilmed sidde udenfor i solen og hygge jer. Det gælder i det hele taget om at få positive oplevelser, uanset hvorhenne i sit liv, man befinder sig. Et besøg på en cafe kan få de fleste i godt humør. Nogle cafeer holder indimellem barselscafe, hvor nybagte forældre kan komme og høre foredrag om forskellige emner.

Børnevenlig storby

København er ved at udvikle sig til en børnevenlig storby med mange tilbud til børnefamilier, og det bør I selvfølgelig benytte jer af, hvis I bor i København.

online-blog