Bliv inspireret af Danmarks bedste kaffe til at åbne din egen kaffebar

Hvor finder du den bedste kaffe i Danmark? Vi har kastet blikket på de to danske storbyer København og Aarhus, og fundet frem til muligvis den bedste kaffe i landet. Den information kan du bruge

Hvor finder du den bedste kaffe i Danmark? Vi har kastet blikket på de to danske storbyer København og Aarhus, og fundet frem til muligvis den bedste kaffe i landet. Den information kan du bruge til at nyde kaffe på egen hånd, og du kan også lade dig inspirere til at åbne din helt egen kaffebar.

La Cabra leverer kaffe til 40 lande og serverer det i Aarhus

Geden er muligvis et lidt besynderligt navn for en café. Alligevel er det navnet på den mest populære kaffebar i Aarhus, og muligvis den bedste kaffebar i Danmark. La Cabra er det officielle navn, og det betyder ‘geden’ på spansk.

Du kan besøge La Cabra på to forskellige steder i Aarhus, og derudover har de også planer om at udvide sig til Dubai i Mellemøsten.

Det hele startede med en lille café tilbage i 2011, og i dag serverer de hundredvis af kaffedrikke hver uge på de to cafeer i den danske storby. Derudover leverer de også kaffebønner til mere end 40 forskellige lande på baggrund af deres kaffeabonnement. Når du besøger de to kaffebarer i Aarhus kan du nyde dansk design i ypperste klasse, lækre wienerbrød og naturligvis kaffe i den bedste kaliber.

Next Door Cafe har den bedste kaffe i København

Next Door Cafe vurderes som værende den mest populære café i den danske hovedstad, hvis du spørger Tripadvisor, som er en af de bedste bedømmelsessider på nettet.

Der er tale om en lille, hyggelig café på Larsbjørnsstræde i København. Next Door Cafe har tidligere vundet IBYEN-prisen hos Politiken, og det fortæller lidt om hvor godt konceptet er.

Drømmer du om at åbne din egen café?

Drømmer du om at slå dørene op for din egen kaffebar? Hvis det er tilfældet, kan du for eksempel besøge La Cabra i Aarhus og Next Door Cafe i København for at få en smag på den mest populære kaffe i Danmark.

Besøg gerne mange forskellige cafeer for at blive inspireret til din egen biks. Der findes alt fra minimalistiske koncepter med hvide, sorte eller grå vægge, til mere fantasifulde koncepter med masser af farver på væggene.

Kaffen er naturligvis vigtig på din kaffebar, men indretningen er mindst lige så betydelig. Folks blik vil først og fremmest falde på indretningen. Derfor kan det være en god ide at klæde væggene på med tapeter fra Familietapeter.dk, som kan give din kaffebar et unikt præg.

Lad dig inspirere online og offline med tapet, kaffe, indretning og alle de andre faktorer, men tænk også over hvad du er fremragende til. Pas på at kopiere andre koncepter, da det er den unikke faktorer, som er den mest sælgende.

Hvis du er en haj til at lave veganske donuts, eller har en glimrende opskrift på vidunderligt godt brød, så fokusér på det. Gå efter at blive den bedste til dit kram i det område, som du vælger at åbne din kaffebar i.

online-blog