Giv caféen nye friske farver

Er du cafeejer og træt af at se din cafe stå tom, imens du venter på, at restriktionerne bliver ophævet, så kan du i stedet bruge tiden på at genopfriske din cafe med nye farver.

Er du cafeejer og træt af at se din cafe stå tom, imens du venter på, at restriktionerne bliver ophævet, så kan du i stedet bruge tiden på at genopfriske din cafe med nye farver. Det behøver ikke at være dyrt at give stedet en omgang maling eller hænge nye billeder op på væggene.

Vilde farver eller afdæmpet coolness

Du kan finde maling i et væld af flotte farver online, som du kan bestille og få leveret til din café. Trænger du til lidt inspiration til farvevalg og indretning, så kan vi anbefale, at du tjekker andre cafeer og restauranter ud online. Nogle cafeer og restauranter er til vilde farver som fx restaurant Falang, mens andre er mere klassiske. Fælles for cafeer og restauranter er, at de i stigende grad indretter sig på en Instagram-lækker måde, dvs. at når folk kommer og spiser i restauranten og tager billeder af sig selv, som de smider på Instagram, ja så bliver det en slags markedsføring af restauranten.

Pynt vægge med billeder og spejle

Når du har malet væggene er det tid til at finde flotte billeder, rammer og spejle til at hænge op i cafeen. Hos BGA.dk har de et spændende udvalg af trendy spejle, billedrammer og andet interiør, som du kan anvende til at gøre din restaurant hyggelig. Dine stamgæster vil helt sikkert sætte pris på, at der er en hjemlig atmosfære, og det vil også tiltrække nye kunder, at du kan få dem til at føle sig hjemme. Billederne på væggen bør selvfølgelig afspejle den øvrige stil i caféen.

Overrask med et spændende menukort

Du kan overraske kunderne ved at lave et nyt og spændende menukort. Det kan være et par nye retter, eller det kan være en udskiftning af det, som hidtil er blevet serveret. Et frisk pust vil det være. Gode sandwiches, salater og supper er altid noget, som folk er glade for, når de går på cafe, hvad enten det er selvstændige freelancere, mødre på barselsorlov eller andre cafegæster, som frekventerer din hyggelige cafe. Du kan også lade dig inspirere til noget særligt på menuen.

Musikken skal passe til stedet

Lav en playliste over musik, som passer til din cafe. Musik er noget, som de fleste nyder at slappe af til, og som er godt at have i baggrunden, men folk skal stadig kunne tale sammen henover cafebordene. Sidder der gæster og arbejder ved deres computere, skal musikken ikke være så høj, at den forstyrrer deres arbejde.

Udendørs servering

Er det muligt med udendørs servering, så er det bestemt også noget, du bør satse på dette forår og sommer. Så kan folk sidde i solen og nyde en kold fadøl eller et glas vin, og det trænger vi alle sammen til efter et år med corona. I det hele taget gælder det om at skabe positive vibes omkring din café og sørge for, at alt er klar til at byde gæsterne velkommen igen. Vi krydser fingre for en snarlig genåbning af Danmark. Dine stamgæster vil helt sikkert synes, det er skønt at komme tilbage til din cafe i nye friske omgivelser.

online-blog