The Soup Stone Café

Er du en travl freelancer med mange arbejdsopgaver, så har du sikkert lange arbejdsdage. Du tænker måske ikke så meget over, at du skal handle ind, el

Er du en travl freelancer med mange arbejdsopgaver, så har du sikkert lange arbejdsdage. Du tænker måske ikke så meget over, at du skal handle ind, eller også kommer du for sent hjem til, at du orker at lave nærende og sund aftensmad. I stedet bliver det de hurtige løsninger som færdigretter eller usund fastfood som pizza eller burgermad. Du skal huske, at når du sidder ned hele dagen, så har kroppen både brug for sund mad og motion for at holde sig sund.

Konceptet er sund fastfood

Når du spiser sund mad, får din krop og hjerne mere energi til at løse arbejdsopgaver. Konceptet hos Soup Stone Café er at servere sund fastfood for kunderne, og dermed kan du være sikker på, at du får et velsmagende og sundt måltid, når du vælger mad fra menukortet på denne café. Soup Stone Café er især kendt for sine lækre supper, og du kan købe en portion suppe til 55 kr., hvilket er et glimrende frokostmåltid. Derudover kan du købe morgenmad og kaffe i caféen.

Intim stemning

Soup Stone er en lille café, men der står et højbord, som egner sig rigtig godt til computerarbejde, så her kan du helt sikkert sidde og lave dine arbejdsopgaver. Stemningen i caféen er vældig hyggelig, og det er muligt at koncentrere sig om arbejdsopgaverne foran den bærbare computer. Så hvis du leder efter en lille hyggelig arbejdscafé med en intim stemning, god kaffe og sund fastfood på menukortet, så kan det bestemt anbefales at besøge Soup Stone Café. Priserne hos Soup Stone Café er favorable, hvilket også er en fordel for dig som freelancer med svingende indtægter. Her finder du desuden inspiration til sund aftensmad, som kan laves på 15 eller 30 minutter.

Soup Stone Caé

Store Gråbrødrestræde 11

5000 Odense C

online-blog