Ny café i Aarhus

Vi har længe været vilde med vegansk mad. Det betyder dog ikke, at vi aldrig nogensinde spiser kød, for selvfølgelig gør vi det fra tid til anden. Ja, måske er det slet ikke nogen selvfølge,

Vi har længe været vilde med vegansk mad. Det betyder dog ikke, at vi aldrig nogensinde spiser kød, for selvfølgelig gør vi det fra tid til anden. Ja, måske er det slet ikke nogen selvfølge, men det er altså noget, vi gør, og det har vi det som sådan okay med. Skulle der være nogen grund til ikke at have det? Det mener vi ikke, når det er det, vi har brug for, og heldigvis for det.

Der er kommet en ny café i Aarhus, der serverer vegansk mad, og der har vi været for nylig. Det er ikke fordi, vi ønsker at gøre reklame for den, for sådan er det ikke, men vi kan ikke lade være med at fortælle om den, da det var så godt at spise der sidst.

Vi fik veganske burgere, og vi fik også alt muligt andet godt. Desserten var også i top. Vi kørte i bil derhen, og da det er sommer, havde vi lige fået ny Solfilm til bilen, og det betød, at det var en endnu større fornøjelse at køre. Det var bare fedt.

Når vi ser tilbage på dette cafébesøg, så var det et af de bedste besøg, vi længe har været på, og vi forventer bestemt, at vi kommer tilbage igen. Selvom maden var i top, så var det ikke det, der udelukkende gjorde, at det var et dejligt sted at være – der var nemlig også bare rigtig hyggeligt. Caféen hedder Malone og ligger i Frederiksgade, og den har kun eksisteret siden 2019. Vi forventer bestemt, at vi snart vender tilbage igen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi meget tit tager på café, og det er rent faktisk tilfældet, at det oftest er Aarhus, vi besøger. Der er ikke nogen anden årsag til dette, end at det er fordi, vi bor meget tæt på byen, for der er også mange andre byer i Danmark, som vi er vilde med at spise i. Det hænder da også, at vi fra tid til anden besøger København for at spise, men det er rent faktisk nogen tid siden, at det er sket sidst. Vi har dog besluttet, at vi tager tilbage til byen igen, inden året er gået, og her har vi også en masse nye caféer, som vi godt kunne tænke os at prøve. Det dejlige er også, at der i denne by er mange gode spisesteder, hvor det ikke koster helt så meget at spise, og der er også rigtig mange, som vi gerne vil prøve af. Når alt kommer til alt, så skal livet nydes, og et godt sted at starte er at tage ud at spise. Det kan man jo gøre hver dag.

online-blog