Café FolkeVen

Sidder du hjemme og arbejder som freelancer, så kan du nemt risikere, at arbejde og fritid flyder sammen, eller du kommer måske til at savne kolleger.

Sidder du hjemme og arbejder som freelancer, så kan du nemt risikere, at arbejde og fritid flyder sammen, eller du kommer måske til at savne kolleger. Så kan du finde inspiration til, hvordan du lettere kommere i gang som nystartet freelancer, og hvordan du får skabt et arbejdsliv, som passer til dig.

Fordele ved at arbejde på café

For mange freelancere er det en udfordring, at de ikke har nogen fast kontorplads. Nogen vælger at sidde hjemme, men det kan også blive ensomt i længden, når man ikke har nogen kolleger at tale med i frokostpausen, eller andre folk man kan sparre med. Derfor vælger en del freelancere at bruge forskellige caféer som arbejdssted en del af tiden. Fordelen ved at arbejde på en café er, at her har du mulighed for at skabe hurtig kontakt til andre, og på caféen kan du vælge imellem at arbejde alene, lave gruppearbejde eller holde møder med andre i stemningsfulde omgivelser.

Übercool Berlin-stemning

Selvom du befinder dig i Aarhus, kan du sagtens finde en café, som tilbyder storby-stemning. Café FolkeVen, der i årevis har ligget på hjørnet af Thorvaldsensgade og Lundbyesgade, er kendt som en berliner-cool café. Her træder du ned i et kælderrum, der er indrettet med møbler af rå træplader, og menukortet er skrevet på en kridttavle. Musikken spilles på en gammel pladespiller, og caféens personlige og urbane stemning får dig ganske enkelt til at føle, at du er i Berlin – eller det tætteste du kommer på Berlin. Midt i denne urbane, cool og hyggelige stemning kan du sidde med din bærbare computer og finde ro til at arbejde på dine projekter.

Velsmagende hjemmelavet mad til billige priser

Café FolkeVen serverer mad, der er lavet fra bunden af i cafékøkkenet til SU-venlige priser. Som freelancer kan du nyde godt af velsmagende mad til billige priser, hvilket er en fordel, når du har svingende indtægter. Du kan bl.a. vælge mellem dagens varme ret, sandwiches og salater. Kaffen kan f.eks. nydes med en lækker brownie, dagens skærekage eller hjemmebagte Oreo-kiks. Ud over kaffe og te kan du købe saft og sodavand, men caféen serverer ikke alkohol, så hvis du trænger til en fyraftensøl eller en drink, må du gå et andet sted hen.

Café FolkeVen

Thorvaldsensgade 17, kld.

8000 Aarhus C

online-blog