Din Nye Ven

Din Nye Ven er en populær café, som ligger i Pisserenden i det indre København. Hvis du gerne vil have et arbejdsliv som freelancer eller selvstændig,

Din Nye Ven er en populær café, som ligger i Pisserenden i det indre København. Hvis du gerne vil have et arbejdsliv som freelancer eller selvstændig, er det oplagt at komme i caféen. Gør du dig stadig overvejelser om, hvorvidt freelance-livet er noget for dig, så kan du læse mere om, hvordan du forbereder dig på livet som freelancer, så du bliver klar til at springe ud i det.

Mød andre freelancere på arbejdsvenlig café

På Din Nye Ven kan du bl.a. møde journalister, tekstforfattere, programmører og it-konsulenter, som har valgt freelance-livet, og som bruger caféen som arbejdssted. Atmosfæren er venlig, og caféen er et godt sted at sidde på alle tidpunkter af dagen, når du skal have arbejde fra hånden.

Åbner tidligt

Din Nye Ven åbner allerede klokken 8, så hvis du ønsker at starte din arbejdsdag tidligt, så er det oplagt at tage derhen og drikke morgenkaffe. Caféen tilbyder – ud over billig kaffe – også et lækkert udvalg af cafémad og drikkevarer, som du kan købe i tidsrummet 8-21. I baren kan du også bestille alkohol, hvis du f.eks. ønsker at nyde en fyraftensøl eller mødes med venner og kolleger til en drink sidst på dagen.

Din Nye Ven

Sankt Peder Stræde 34

1453 Kbh K

online-blog