Fredo’s Coffee Right

Overvejer du at starte op som freelancer, og bor du i Odense-området, så gør du dig sandsynligvis også overvejelser omkring, hvor du skal sidde og løs

Overvejer du at starte op som freelancer, og bor du i Odense-området, så gør du dig sandsynligvis også overvejelser omkring, hvor du skal sidde og løse dine arbejdsopgaver. Hvis hjemmekontoret er for ensomt et sted at sidde dagen lang, så finder du flere hyggelige arbejdscafeer i Odense.

Gratis wifi og ro til fordybelse

Et rigtig godt bud er Fredo´s Coffee Right, som er en lille kaffebar, der ligger i Brandts Passage. Her kan du sidde helt uforstyrret og løse dine arbejdsopgaver på computeren, og der er gratis wifi. Koden står på bonen, når du f.eks. køber en kop kaffe i den hyggelige kaffebar. Tilbringer du timerne på Fredo‘s, vil du hurtigt kunne få arbejdsopgaverne fra hånden.

Kaffe og hvid chokolade med skumfiduser

Når din mave begynder at rumle, kan du med fordel blive siddende og spise frokost i disse hyggelige omgivelser. Der er et stort udvalg af kaffe og lækre sandwiches, som du kan vælge at købe til frokost. Vil du gerne forkæle dig selv, kan du f.eks. en kop af deres hvide chokolade, som har skumfiduser på toppen. Når du har fået en god frokost og lidt til den søde tand, er du klar til at kaste dig over arbejdsopgaverne igen.

Fredo’s Coffee Right

Brandts Passage 31 G

5000 Odense C

online-blog