Mokkaeriet på Jagtvej

Som freelancer har du intet fast arbejdssted, men det har den fordel, at du selv kan bestemme, hvor du sidder og arbejder henne. Som alternativ til at sidde hjemme i sofaen og arbejde, eller betale

Som freelancer har du intet fast arbejdssted, men det har den fordel, at du selv kan bestemme, hvor du sidder og arbejder henne. Som alternativ til at sidde hjemme i sofaen og arbejde, eller betale for et arbejdsbord i et kontorfællesskab med andre freelancere, så kan du i stedet vælge at tage på café. I København findes der flere gode arbejdscaféer, hvor du kan sidde og arbejde med gratis adgang til Wifi.

Café i rustikt gammelt orangeri

Mokkariet på Jagtvej 72 er en af de hyggelige cafeer, som er meget populære blandt freelancere. Mokkariet er indrettet i lokaler, som tidligere har været en blomsterhandlers orangeri, og de nuværende caféejere har valgt at bibeholde det flotte rustikke mosaikgulv samt stenskulptur, og indretningen er i det hele taget meget stemningsfuld. Der spilles musik i højtalerne, men det er kun hyggeligt og virker ikke forstyrrende, selvom man sidder og arbejder.

Gourmetkaffe og økologisk, hjemmelavet menu

Her kan du sidde og få dagens arbejde fra hånden, imens du drikker velsmagende og friskbrygget gourmetkaffe, som Mokkariets dygtige baristaer fremtryller, når du trænger til en kaffepause. Kaffebønnerne er fra Guatemala, Kenya og Brasilien, og du kan også bestille cortado, americano, caffe latte eller capucinio. Der er rig mulighed for at spise frokost, og her kan du vælge mellem mange økologiske og hjemmelavede lækkerier, hvad enten du bestiller morgenmad, en frokostsandwich eller suppe. Mokkariet tilbyder desuden velsmagende brunch, som er meget populær. Der er delikate kager, som kan bestilles til kaffen eller teen, hvis du trænger til noget sødt. Om sommeren er der også udendørsservering, hvis du gerne vil sidde ude og nyde solen, imens du spiser frokost eller tager en kaffepause.

Mød andre freelancere og iværksættere

Her kommer andre freelancere, som du kan mødes med og tale med i pauserne, og måske bliver du inspireret til nye idéer eller får en ny samarbejdspartner. Du arbejder måske som tekstforfatter og eller med markedsføring og hjælper andre firmaer med at sælge nyttige produkter som eksempelvis en kantskærer eller møbler eller tøj. Det kan også være, at du er iværksætter og sælger dine egne produkter eller ydelser.

Cafébesøg når det passer dig

Du skal selvfølgelig betale for kaffe og mad, når du sidder på en café, men priserne er stadig rimelige, og der er billigere end at leje et arbejdskontor. Du kan eksempelvis også vælge at tage på café 1-3 dage om ugen og arbejde derhjemme de andre dage. Du kan altid tilpasse dine besøg på en arbejdscafé efter din økonomi, og du kan også altid skifte rundt mellem arbejdscaféer, hvis du har lyst til at opleve noget andre eller møde andre mennesker.

Mokkariet flere steder i København

Mokkariet er dog et rigtig godt sted at sidde, og du får meget kvalitet for pengene. Mokkariet har to andre caféer på Vesterbro og Østerbro, som bestemt også er værd at besøge. Her får du selvfølgelig den samme kvalitetsoplevelse.

online-blog