The Laundromat Café

The Laundromat Café åbnede i 2004 på Nørrebro, men har i dag også filialer på Frederiksberg og Østerbro. Konceptet er, at det skal være hyggeligt at komme forbi og drikke kaffe, læse, surfe på internettet

The Laundromat Café åbnede i 2004 på Nørrebro, men har i dag også filialer på Frederiksberg og Østerbro. Konceptet er, at det skal være hyggeligt at komme forbi og drikke kaffe, læse, surfe på internettet – og få vasket sit tøj. Som freelancer, selvstændig eller iværksætter har du formentlig rigtig travlt i hverdagen med at tjene penge og opbygge din virksomhed. Du er sikkert glad for at bruge så meget tid på noget, du brænder for, men samtidig kan det være svært at få tid til praktiske ting som f.eks. at få vasket sit tøj. Derfor er det en fordel at kunne tage hen på The Laundromat Café, hvor du både kan sidde og arbejde i hyggelige omgivelser og samtidig få vasket dit tøj rent, så du ikke behøver at spekulere på det, når du kommer hjem.

Gode rammer for kreative hjerner

Muligvis arbejder du alene i din enkeltmandsvirksomhed, men hvis I er flere, der arbejder sammen, er det også hyggeligt at mødes på en café i stedet for at sidde på et værelse eller i et kælderrum derhjemme. Måske har du endnu ikke startet din drømmevirksomhed, men har planer om det, og så gør du dig måske overvejelser om, hvordan du kan skaffe penge til at finansiere det. Du kan f.eks. Søge om et erhvervslån hos https://qred.com/dk/, som står klar til at lytte til dine idéer og hjælpe dig med at få afklaret dine muligheder for finansiering. Når du skal starte din virksomhed, skal du registrere dig her på siden. Men The Laundromat Café skaber nogle rigtig gode rammer for, at du og andre ligesindene får mest muligt ud af jeres kreative hjerner og mest muligt arbejde fra hånden, når I sidder i caféen.

Få arbejdsopgaver og vasketøj fra hånden

Som arbejdscafé i København er The Laundromat Café et rigtig godt valg. Det er en superhyggelig oase, hvor du kan sidde alene med dine arbejdsprojekter og møde andre ligesindende, eller I kan mødes en gruppe kolleger og sparre sammen. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at indrette din arbejdsdag, når du sidder på The Laundromat Café. Men du har adgang til kaffe og internet, og medbringer du blot din egen computer, ja så ligger hele verden åben for dig, når du går online. Medbringer du også dit vasketøj, og får det vasket, imens du sidder og arbejder, ja, så har du slået flere fluer med ét smæk og fået det maksimale ud af dagen. Og det er vel også det, som det handler om, når man er freelancer, selvstændig eller iværksætter. Man skal nå så meget i løbet af en dag, og på The Laundromat Café får du de optimale betingelser for at nå rigtig meget. Så i stedet for at sidde derhjemme, så læg vejen forbi og oplev selv den gode atmosfære og smag en kop kaffe og se, om det ikke er noget for dig at sidde her.

online-blog