Den Lille Smalle

Vil du gerne være en fri fugl i dit arbejdsliv? Så har du mulighed for at være freelancer og påtage dig forskellige opgaver, hvor du får udbetalt et h

Vil du gerne være en fri fugl i dit arbejdsliv? Så har du mulighed for at være freelancer og påtage dig forskellige opgaver, hvor du får udbetalt et honorar, når opgaven er udført og godkendt af kunden. Tilværelsen er dog noget mere økonomisk usikker, end når du er lønmodtager, hvilket du kan læse om i denne guide her.

Vælg en arbejdscafé og spar penge

En af udgifterne er leje af kontorplads eller kontorlokaler med mindre du sidder hjemme og arbejder. Men en anden mulighed er at gå på café, hvor du ikke betaler husleje, men til gengæld betaler for mad og drikkevarer. Dermed kan du spare penge.

Arbejde i hyggelige rammer

En anden fordel ved at sidde på café og arbejde er, at caféerne er gode til at skabe en hyggelig stemning og atmosfære, som kan være langt mere inspirerende end at sidde på et kedeligt kontor med hvide vægge. At sidde på en café kan næsten være som at sidde hjemme i dagligstuen. Et rigtig godt bud på en hyggelig arbejdscafé i Odense er Den Lille Smalle i Vestergade. Kaffebaren, serverer skøn kaffe i mange varianter. Det anbefales også at prøve de velsmagende, hjemmebagte kanelsnegle. Der spilles afdæmpet musik, hvilket gør det muligt at koncentrere sig.

Den Lille Smalle

16.Vestergade 5

5000 Odense C

online-blog