Nelle’s

Nelle‘s er en klassisk kaffebar i Odense, som serverer brød, kager og vin. Nelle‘s er yderst populær blandt byens iværksættere og studerende, så hvis

Nelle‘s er en klassisk kaffebar i Odense, som serverer brød, kager og vin. Nelle‘s er yderst populær blandt byens iværksættere og studerende, så hvis du er freelancer og mangler et sted at sidde med din computer, så kan det anbefales, at du sætter dig ind på Nelle‘s i de hyggelige omgivelser.

Gå på Nelle‘s 4 steder i Odense

Nelle‘s er en kaffebar-kæde, som du finder 4 steder i Odense, så der er rigtig gode muligheder for lige at droppe ind og bruge nogle timer på at sidde at arbejde med din bærbare PC. Måske foretrækker du at sidde på den samme lokation hver gang, men der er altså også mulighed for at skifte mellem de forskellige Nelle‘s i Odense. Du får den samme hyggelige stemning og venlige, personlige betjening alle steder.

Gratis wifi og tidligt åbent

Andre fordele ved at vælge Nelle‘s som arbejdscafé er, at de fleste af dem åbner allerede klokken 8.00, og Nelle‘s i Overgade og Pantheonsgade har åbent til klokken 22.00. Dermed har du masser af tid og mulighed for at få arbejdsopgaver fra hånden på Nelles‘s. Endnu en fordel er, at Nelle‘s tilbyder gratis wifi, hvilket er en fordel for dig, for så sparer du penge. Er du i tvivl om, hvorvidt det er sikkert at bruge gratis wifi, så har TÆNK lavet en glimrende guide til, hvordan du bedst muligt sikrer din computer, når du anvender gratis wifi på f.eks. caféer ude i byen.

Nelle’s

Overgade 21A

5000 Odense C

Nelle’s i Pantheonsgade

Rosenbæk Torv 1A

5000 Odense C

Nelle’s i filosoffen

Kunstbygningen Filosoffen

Filosofgangen 30 C

5000 Odense C

Nelle’s i Storms Pakhus

Seebladsgade 21

5000 Odense C

online-blog