Riceteria

Mange freelancere oplever et stort arbejdspres med mange korte deadlines, og det kræver stor arbejdsdisciplin at få arbejdet udført. Derfor er det ogs

Mange freelancere oplever et stort arbejdspres med mange korte deadlines, og det kræver stor arbejdsdisciplin at få arbejdet udført. Derfor er det også vigtigt, at du sidder og arbejder i nogle omgivelser, som er gode for dig, da et dårligt psykisk arbejdsmiljø kan føre til stress. Her kan du læse mere om freelancere og psykisk arbejdsmiljø og finde gode råd.

Stemningsfulde farver og bløde møbler

Er du en freelancer, som trives med at have mennesker omkring dig, når du arbejder, men som samtidig gerne vil have mulighed for at fordybe dig, kan du vælge at sidde på en hyggelig arbejdscafé. I Odense ligger den stemningsfulde café Riceteria, som er indrettet i hyggelige og stemningsfulde farver. Her kan du sidde i bløde og komfortable møbler, næsten som hvis du sad hjemme i dagligstuen, og du får altid en venlig betjening fra det smilende personale.

Sund og hjemmelavet mad

Riceteria serverer et lækkert udvalg af sund, hjemmelavet mad, som er fremstillet af friske råvarer og tilberedt med kærlighed. På menukortet finder du bl.a. skyr med frisk frugtkompot, glutenfrit brød, lækre mættende salater, velsmagende supper og frisklavede pølsehorn. Desuden finder du et udvalg af bl.a. kaffe, icelatte, æblemost m.m. Så her er det også oplagt at nyde en dejlig morgenmad eller frokost.

Riceteria

Mageløs 1

5000 Odense

online-blog