Bill’s Coffee

Måske hænger du allerede ud på Bill‘s Coffee – kaldet Bill‘s blandt de lokale – sammen med dine venner, arbejdskolleger eller folk fra din studielæseg

Måske hænger du allerede ud på Bill‘s Coffee – kaldet Bill‘s blandt de lokale – sammen med dine venner, arbejdskolleger eller folk fra din studielæsegruppe. På Bill‘s er der både plads til hygge og til at fordybe sig i arbejde og projekter. Har du besluttet dig for at blive freelancer, så er Bill‘s et godt sted at sidde med computeren. Men Bill‘s er én af de caféer i Aarhus, hvor det er nemmest at finde ro til at arbejde i løbet af dagen.

Effektive arbejdstimer i café med hyggestemning

Bill‘s åbner allerede klokken 8 om morgenen, hvilket er en fordel for alle, som ønsker at nyde morgenkaffen tidligt. Men uanset om du er A-menneske eller B-menneske , så kan du helt sikkert få mange effektive arbejdstimer, når du vælger Bill‘s som arbejdscafé. I caféen kan du vælge mellem mange typer af kaffe og lækkerier som eksempelvis kager og boller, der kommer direkte fra Schweizer Bageriet på Bruunsgade. Der er altid en superhyggelig stemning hos Bill‘s, så det er afgjort et sted, hvor man bliver i godt humør af at sidde og arbejde. Caféen er også et godt sted at mødes med kolleger eller samarbejdspartnere over en kop kaffe eller en let anretning cafémad.

Bill’s Coffee

Vestergade 58

8000 Aarhus C

online-blog