Altura Kaffe

Altura Kaffe er den ældste kaffebar i Aarhus, som åbnede helt tilbage i 1996. Altura Kaffe ligger i Graven i Aarhus Midtby, dvs. i latinerkvarteret me

Altura Kaffe er den ældste kaffebar i Aarhus, som åbnede helt tilbage i 1996. Altura Kaffe ligger i Graven i Aarhus Midtby, dvs. i latinerkvarteret med små brostensbelagte gader, hvilket alt sammen bidrager til den hyggelige stemning på Altura Kaffe. Altura betyder ‚højde‘ på spansk, og hos Altura Kaffe går de aldrig på kompromis med kaffens høje kvalitet.

Stort kvalitetsudvalg af kaffe

Altura Kaffe tilbyder et spændende kvalitetsudvalg af kaffe fra f.eks. Asien og Sydamerika, og kaffebønnerne bliver ristet i caféens eget kaffebrænderi. Altura Kaffe har fokus på at servere kvalitetskaffe for kunderne, og du kan derfor forvente en velbrygget kop kaffe, hver gang du besøger Altura Kaffe. Til gengæld serveres der hverken frokost eller kage, så hvis du bliver sulten eller trænger til noget sødt, må du selv medbringe det i caféen, hvor du er velkommen til at spise medbragt mad.

Få en eksklusiv kaffe-oplevelse

Er du en freelancer, som sætter pris på en god kop kvalitetskaffe, så er Altura Kaffe den helt rigtige arbejdscafé for dig, for her bliver du aldrig skuffet over kaffens kvalitet. Du får altid en optimal og eksklusiv kaffe-oplevelse. Du kan også købe kaffebønner med hjem efter endt arbejdsdag. Her er tid til ro og fordybelse, og caféen er også et godt sted at invitere samarbejdspartnere eller kunder på en kop eksklusiv kaffe.

Personlig betjening

Altura Kaffe har et venligt og serviceminded personale, som giver dig en personlig betjening. Her kan du altid få en snak om kaffe, for personalet er eksperter på området. Er du yderligere interesseret i at få viden, så kan du læse om, hvornår kaffen kom til Danmark mellem dine travle deadlines.

Altura Kaffe

Graven 22

8000 Aarhus C

online-blog