Paludan Bog & Café

Paludan Bog & Café er en kendt københavnsk klassiker, som tiltrækker alle, der elsker at sidde og læse bøger, mens de får en kop kaffe eller te og en

Paludan Bog & Café er en kendt københavnsk klassiker, som tiltrækker alle, der elsker at sidde og læse bøger, mens de får en kop kaffe eller te og en bid mad. Paludan Bog & Café er dog også et godt arbejdssted, hvor det er muligt at fordybe sig, så hvis du er freelancer, er det oplagt at medbringe computeren her. Paludan Bog & Café ligger i Fiolstræde i indre by, og sætter du dig ved de store vinduer ud mod gaden, kan du følge med i det københavnske gadeliv. Du kan dog også vælge at sætte dig længere ind i caféen og koncentrere dig om arbejdet og dagens deadlines.

Stort antikvariat og events

Paludan Bog & Café er kendt for også at have et stort bogantikvariat, hvor du finder mange spændende bogtitler. Her bliver også afholdt forskellige events og forfatterarrangementer, og du kan holde dig orienteret via hjemmesiden eller spørge personalet.

Økologisk kaffe og studentervenlige priser

Men i dagtimerne er der som regel ro til, at du kan sidde i fred og arbejde i caféen og nyde en kop kaffe. Du kan f.eks. vælge økologisk kaffe, og det er også muligt at få glutenfrit brød og brownies. Derudover er der et lækkert udvalg af klassisk comfort food cafémad, chili con carne, saft, most samt varm kakao. Priserne er studentervenlige, og du kan derfor også møde studerende og studiegrupper i caféen.

Mød andre som elsker det skrevne ord

Paludan Bog & Café adskiller sig fra andre caféer ved at have et bogantikvariat. Det betyder, at caféen tiltrækker mange litteraturelskere og studerende. Er du selv en læsehest, tekstforfatter eller journalist, og vil du gerne løbe ind i andre, som elsker det skrevne ord, så er det oplagt at vælge Paludan Bog & Café som arbejdssted. Her kan du også aftale at mødes med kunder eller sparringspartnere, når der er behov for det, Nørreport Station ligger mindre end 10 minutters gang fra Fiolstræde. så det er nemt at komme til Paludan Bog & Café. Uanset om du selv bor i eller udenfor København, er caféen et skønt arbejdssted, du nemt kan nå på cykel eller med bus eller tog. Møder du ind tidligt, er der nemt at finde et ledigt bord. Når dagens deadlines er nået, kan du slutte af med en whiskysjus, som forfatteren Ernest Hemingway gjorde det.

Paludan Bog & Café

Fiolstræde 10

1117 Kbh K

online-blog