LYNfabrikken

LYNfabrikken er et populært sted blandt aarhusianere, og fabrikken, som ligger i Aarhus Midtby, har eksisteret i mange år. Det er en stor bygning, som

LYNfabrikken er et populært sted blandt aarhusianere, og fabrikken, som ligger i Aarhus Midtby, har eksisteret i mange år. Det er en stor bygning, som har bevaret et råt og industrielt udeende. LYNfabrikken rummer både siddepladser, mødelokaler, café og tagterrasse, og fabrikken tiltrækker mange freelancere, kreative og iværksættere. Her finder du en inspirerende arbejdsstemning, og du kan tilkoble din computer gratis wifi.

Hvorfor vælger mange freelance-livet?

Et stigende antal personer bliver freelancere. Nogle vælger det frivilligt, og andre føler sig måske presset til at blive freelancere eller selvstændige, fordi de ikke kan finde fast arbejde. Du kan læse mere i denne artikel om, hvorfor danskerne bliver freelancere, og hvad der følger med af glæder og udfordringer. Måske har du allerede flere års erfaring som freelancer, og så ved du, at én af udfordringerne er at finde et passende arbejdssted, hvor du både har ro til at koncentrere dig og samtidig kan møde andre og føle dig inspireret.

Mødested for mange frie fugle

Uanset om du lige er sprunget ud som freelancer, eller du har mange års erfaring som fri fugl, så er LYNfabrikken et attraktivt sted at sidde og arbejde. LYNfabrikken er et mødested for mange, for der er både en uformel omgangstone, og samtidig er det også et oplagt sted at holde et business-møde med kunder, hvis du har behov for det. LYNfabrikken er et sted, hvor du kan sidde med din computer og få arbejdet fra hånden, eller du kan lade dig inspirere af andre freelancere eller kreative projektmagere, eller du kan gå sammen med andre om at lave et fælles projekt.

Hyggelig café og tagterrasse

Du kan nyde en kop kaffe eller en bid mad i caféen, hvor du også møder mange andre folk, som du kan tale med. Caféen har åbent mandag – fredag kl. 9:00 – 17.00, og her får du serveret kaffe af høj kvalitet. Er vejret godt, kan du sætte dig ud på tagterrassen og nyde solskinnet i en pause. Du kan også tage din computer med og sidde og arbejde, imens du slikker sol.

Lej et mødelokale

Er du freelancer, eller ejer du en enkeltmandsvirksomhed, så råder du sandsynligvis ikke selv over et mødelokale. Men hos LYNfabrikken kan du nemt leje et mødelokale til favorable priser. Mødelokalerne er centralt placeret i caféområdet, så hvis du og dine kunder eller kolleger har brug for inspirerende omgivelser, så er det helt ideelt. Mødelokalerne kan rumme 2-10 personer, og de er udstyret med stole, borde, trådløst internet, flip-over-board og tv. Fra mødelokalet er der adgang til caféen, som har plads til 50-60 personer samt adgang til tagterrassen. Leje af et mødelokale koster 2000 kr. for en halv dag og 2800 kr. for en hel dag. Der tilbydes også catering til møderne, som kan bestilles separat, og som koster mellem 248-298 kr. pr. person.

LYNfabrikken

Vestergade 49

8000 Aarhus C

online-blog